TERUGKEER NAAR WERK BIJ VERZUIM

Soms ontstaat verzuim als gevolg van psychische klachten. Bij Vitaalpunt staat in de behandeling van deze psychische klachten de terugkeer naar werk centraal. Werk kan een belangrijke bijdrage leveren aan een voorspoedig herstel.

De bedrijfsarts van uw Arbodienst mag naar Vitaalpunt verwijzen, zodanig dat de behandeling vergoed wordt door de zorgverzekeraar van uw medewerker. Gedurende het traject zullen we u en uw bedrijfsarts op de hoogte houden zodat de toegenomen belastbaarheid optimaal gebruikt kan worden om weer aan het werk te gaan.

Indien u als werkgever gebruik wil maken van Vitaalpunt of Vitaalpunt wil opnemen in uw providerboog, neemt u dan contact op met Marcel Houtman, directeur van Vitaalpunt.

T 088-8720700
E marcel.houtman@vitaalpunt.nl


VOORKOMEN VAN VERZUIM – PREVENTIE

Verzuim kan uw organisatie veel geld kosten. Het kan daarom van belang zijn om te investeren in het voorkomen van verzuim.

Wij bieden tal van cursussen, workshops en trainingen om uw medewerkers nog fitter te maken, zowel fysiek als mentaal. Medewerkers die deze cursussen hebben gevolgd, ervaren een hoger werkvermogen, meer plezier in hun werk, zijn gemotiveerder en halen betere resultaten.

Hier vindt u het aanbod van onze cursussen, workshops en trainingen. We bieden deze trainingen aan in samenwerking met de Enrgy in Business groep, zie www.enrgyinbusinessgroup.nl.