BEHANDELCENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG

Vitaalpunt is een behandelcentrum voor geestelijke gezondheidszorg met vestigingen in Amsterdam en in Rotterdam. De behandelingen van Vitaalpunt vallen onder de Specialistische GGZ of de Basis GGZ. Wij brengen patiënten letterlijk en figuurlijk beweging en behandelen diverse klachten. We geloven in een aanpak waarbij we praten en bewegen combineren, zie onze visie.

Wij bieden voor veel klachten passende behandelprogramma’s, echter zijn er een aantal exclusiecriteria. Wij bieden bijvoorbeeld geen passende zorg als er sprake is van middelen gebruik. Tevens behandelen wij geen persoonlijkheidsstoornissen ansich. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier: Onze Werkwijze.

Een overzicht van de klachten die we behandelen vindt u hier.

Huisartsen, bedrijfsartsen en medisch specialisten kunnen naar Vitaalpunt verwijzen. Beschikt u over relevante correspondentie met betrekking tot de huidige hulpvraag, dan ontvangen wij die graag bij de verwijzing.

SPREEKUUR
Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 12:00 en 12:30 telefonisch te bereiken voor specifieke vragen van huisartsen, bedrijfsartsen en poh’ggz.

WACHTTIJDEN

Onze wachttijden zijn kort. Doorgaans kan binnen een aantal dagen de intake plaatsvinden. Hieronder vindt u onze actuele wachttijden. Hier vindt u meer uitleg over deze wachttijden.

Wachttijden per 31 juli 2018 in weken

AMSTERDAM SGGZ

AMSTERDAM BGGZ

VERWIJZEN

Er zijn verschillende mogelijkheden om naar ons te verwijzen. Voor een veilige communicatie kunt u met ons mailen. We zijn te bereiken middels beveiligd mailverkeer via Zorgmail/edifact (vitaalpunt@ringamsterdam.nl).

1. Via ZorgDomein kunt u uw patiënten digitaal, dus snel en foutloos, naar ons verwijzen. Bent u nog niet aangesloten op ZorgDomein, maar wilt u wel digitaal verwijzen? Meld u zich dan aan via www.zorgdomein.nl/aanmelden-verwijzers.

2. U kunt direct digitaal het verwijsformulier invullenDit is een beveiligde en betrouwbare manier om iemand (éénmalig) digitaal naar Vitaalpunt te verwijzen.

3. U kunt ook onderstaand word-document downloaden en invullen. Let op! Dit bestand werkt niet op een apple/mac.

Downloaden (DOC, 112KB)

VERWIJSWIJZER

verwijswijzer_vitaalpunt

Klik hier voor het downloaden van de verwijswijzer, die u helpt op de juiste manier te verwijzen.

 

VRAGEN

Heeft u vragen, belt u dan gerust met het centrale aanmeldteam van Vitaalpunt, maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

T 088-8720700
aanmelding@vitaalpunt.nl