Vitaalpunt Rotterdam gaat sluiten

 In Nieuws

Na 4 jaar hard werken door een hecht en veelzijdig team van zorgprofessionals, hebben we vanwege verschillende oorzaken moeten besluiten om de vestiging van Vitaalpunt in Rotterdam te sluiten. Dit besluit is na zorgvuldig beraad en in overleg met de Raad van bestuur genomen.

De lopende behandelingen in Rotterdam zullen gecontroleerd afgebouwd worden in de komende maanden. In voorkomende gevallen zullen wij patiënten verwijzen naar een andere instelling.

Helaas kunnen wij nu geen nieuwe patiënten meer aannemen voor Rotterdam. We begrijpen dat we hiermee veel mensen teleur moeten stellen. Wanneer je hulp zoekt wil je snel geholpen worden en wij vinden het jammer dat we je hierbij niet meer van dienst kunnen zijn in de regio Rotterdam.

Vitaalpunt Amsterdam blijft zorg bieden zoals je van ons gewend bent. Wij zullen ons continu inzetten om mensen met lichamelijke en psychische klachten te helpen met onze hoogwaardige zorgprogramma’s in de BGGZ en SGGZ.

Recente Blog berichten
Showing 3 comments
 • Mieke Tholen
  Beantwoorden

  Wat jammer ik heb zeer goede ervaringen en ben door het traject wat ik gevolgd heb in 2017 een sterker persoon geworden. hopelijk vindt iedereen weer een leuke baan!

 • Ruud
  Beantwoorden

  Heel jammer!! Het is al enige tijd geleden dat ik hier de begeleiding heb gekregen die bij mij écht heeft geholpen! Veel succes met jullie toekomst!!

 • Irene
  Beantwoorden

  Zo ontzettend zonde dat deze vestiging moet sluiten! Zeer goede en veelzijdige hulp gekregen waarmee ik echt verder kan. Alle goeds gewenst aan alle medewerkers.

Schrijf een reactie

Stichting Kwaliteit in Basis GGZ Vitaalpunt