Vitaalpunt en KiKa bedanken sponsors!

 In Evenementen, Maatschappij, Nieuws

Het is zover! Na een intensieve en lange voorbereiding staat Team Vitaalpunt zondag 1 november 2015 aan de start van de marathon van New York. 14 enthousiaste Vitaalpunters zullen deelnemen aan wat de mooiste marathon ter wereld wordt genoemd.

Ons doel was om zoveel  mogelijk geld in te zamelen voor stichting KiKa. En met trots kunnen we melden dat Vitaalpunt al ruim 81.000 euro heeft opgehaald!

Speciale dank gaat uit naar o.a. Wim Hof, William Cortvriendt,  Erik Scherder, Marjolein van Kooten en Koen de Jong, voor hun belangeloze inzet tijdens onze grandioze benefietavond op 21 april 2015.

En uiteraard bedanken wij alle donateurs! Zonder jullie bijdrage was het niet gelukt om dit reusachtige bedrag op te halen.

Het team treft nu de laatste voorbereidingen om zondag vitaal aan de start te staan. Draag jij KiKa een warm hart toe, dan is je donatie nog altijd van harte welkom. Wil je de marathon live volgen? Dat kan via www.abc7ny.com. Via de TCS NYC Marathon app (voor iPhone en Android) kun je je favoriete runners gedurende de race volgen.

 

Recente Blog berichten

Schrijf een reactie