Stichting Kwaliteit in Basis GGZ reikt Vitaalpunt het Gouden Randje uit!

 In Nieuws

Vitaalpunt behoort tot één van de meest gewaardeerde Keurmerkdragers van Nederland, blijkt uit onderzoek van de Stichting Kwaliteit in Basis GGZ (KiBG). Op de foto neemt Willemijn Dekker, algemeen directeur van Vitaalpunt, het  ‘Gouden Randje’ aan van Paul van Leeuwen, algemeen manager van het KiBG. Vitaalpunt heeft dit keurmerk ontvangen omdat wij ons bovengemiddeld inspannen om cliëntervaringen te verzamelen en te benutten ter verbetering van het zorgproces. Bovendien worden wij door onze patiënten bovengemiddeld positief beoordeeld. Hier zijn wij hartstikke trots op en nog wel het meest op de hoge waardering van onze patiënten.

We stellen ons bij Vitaalpunt al jaren als doel om mensen met lichamelijke en psychische problemen opnieuw of voor het eerst te laten participeren in zijn of haar persoonlijke leefgebieden en daardoor een gezonder leven te leiden.

Onze multidisciplinaire aanpak is gebaseerd op de overtuiging dat naast praten, denken en doen, óók voelen en bewegen van essentieel belang zijn om dit doel te bereiken. Een intensieve samenwerking als team en de eigen regie van de patiënt zijn belangrijke pijlers van ons werk bij Vitaalpunt. Wij benaderen iedereen met een persoonlijke aanpak, waarin hij of zij wordt uitgenodigd om eigen kennis en ervaring in te zetten om persoonlijke doelen te behalen.

Door gezondheid en de patiënt centraal te stellen, in plaats van de klacht, kijken wij breder en ervaren patiënten meer motivatie tijdens de behandeling, meer zelfredzaamheid en positieve gezondheid.

Is dit iets voor jou? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord om je verder te helpen.

Bent u verwijzer en wilt een patiënt verwijzen naar Vitaalpunt? Klik dan hier>>

Recente Blog berichten

Schrijf een reactie