Run for KiKa benefietavond

 In Evenementen, Leefstijl, Nieuws

Op dinsdag 21 april organiseert Vitaalpunt een benefietavond voor KiKa. In het najaar loopt er een team van elf mensen vanuit onze organisatie mee in de NYC-marathon. Hiervoor is een sponsorbedrag nodig voor KiKa van minimaal 63.000 euro. We hopen met de benefietavond op 21 april een grote slag te slaan bij het realiseren hiervan.

Het belooft een prachtige avond in Theater Amsterdam te worden, waarin gezondheid, beweging en humor de centrale elementen vormen. Er zijn optredens van Wim ‘Iceman’ Hof en Koen de Jong; Erik Scherder; Marjolijn van Kooten en William Cortvriendt.

Kaartjes voor deze avond kosten 50 euro en zijn verkrijgbaar via runforkikamarathon. Klik op Sponsor ons! om het bedrag over te maken voor de kaartjes onder vermelding van ‘Theater Amsterdam’. Je mag zoveel kaartjes kopen als je wilt. Voor deze avond zijn ook 100 VIP-arrangementen beschikbaar, waarbij een 3-gangendiner is inbegrepen. De kosten hiervan zijn 150 euro. Kaartjes hiervoor zijn te reserveren via http://www.vitaalpunt.nl/vipdiner.

We zouden het heel leuk vinden als je er bij bent, maar als je er 21 april echt niet bij kan zijn, mag je natuurlijk ook doneren via https://www.runforkikamarathon.nl/vitaalpunt. De volledige opbrengst gaat naar KIKA.

Recente Blog berichten

Schrijf een reactie