Aanmelden bij Vitaalpunt

Vitaalpunt is onderdeel van Mentaal Beter. Om jouw gegevens veilig op te slaan en jou zo goed mogelijk van dienst te zijn kun je je eenvoudig en veilig aanmelden via de online aanmeldpagina op de website van Mentaal Beter. Je kunt in je verwijsbrief aangeven dat je wil aanmelden bij Vitaalpunt. Lees voordat je je aanmeldt graag hieronder de belangrijke voorwaarden door voor een behandeling bij Vitaalpunt.

Belangrijke voorwaarden

  • Vitaalpunt heeft een behandelaanbod voor mensen tussen de 18 en 67 jaar, woonachtig in de regio Amsterdam die de Nederlandse taal spreken.
  • Je hebt de mogelijkheid om qua tijd en fysieke gesteldheid 3 keer per week naar de locatie te komen (heeft betrekking op de Specialistische GGZ behandelingen).
  • Je hebt de mogelijkheid om qua tijd en fysieke gesteldheid 1 keer per week naar de locatie te komen (heeft betrekking op de Basis GGZ behandelingen).
  • Je bent bereid om binnen de Specialistische GGZ multidisciplinaire behandelingen (meerdere disciplines) te volgen, met zowel individuele als groepsbehandelingen.
  • Wij bieden helaas geen passende behandeling indien je één van de volgende klachten hebt: bij problemen met alcohol of drugs, psychotische klachten, suïcidaliteit/zelfbeschadiging, chronisch (vroegkinderlijk) trauma en persoonlijkheidsproblematiek.
  • Vitaalpunt beschikt niet over een eigen crisisdienst of opnameafdeling. Wanneer je acute hulp nodig hebt, adviseren wij contact op te nemen met je huisarts die mogelijk kan verwijzen naar de juiste instelling.