Aanmelden bij Vitaalpunt

Met behulp van het onderstaand formulier meld je je aan. Lees voordat je je aanmeldt graag hieronder de belangrijke voorwaarden door voor een behandeling bij Vitaalpunt.

Belangrijke voorwaarden

 • Vitaalpunt heeft een behandelaanbod voor mensen tussen de 18 en 67 jaar, woonachtig in de regio Amsterdam die de Nederlandse taal spreken.
 • Je hebt de mogelijkheid om qua tijd en fysieke gesteldheid 3 keer per week naar de locatie te komen (heeft betrekking op de Specialistische GGZ behandelingen).
 • Je hebt de mogelijkheid om qua tijd en fysieke gesteldheid 1 keer per week naar de locatie te komen (heeft betrekking op de Basis GGZ behandelingen).
 • Je bent bereid om binnen de Specialistische GGZ multidisciplinaire behandelingen (meerdere disciplines) te volgen, met zowel individuele als groepsbehandelingen.
 • Wij bieden helaas geen passende behandeling indien je één van de volgende klachten hebt: bij problemen met alcohol of drugs, psychotische klachten, suïcidaliteit/zelfbeschadiging, chronisch (vroegkinderlijk) trauma en persoonlijkheidsproblematiek.
 • Vitaalpunt beschikt niet over een eigen crisisdienst of opnameafdeling. Wanneer je acute hulp nodig hebt, adviseren wij contact op te nemen met je huisarts die mogelijk kan verwijzen naar de juiste instelling.

Na ontvangst van je aanmelding en je verwijsbrief nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op voor het plannen van een telefonische intake. Meer informatie over wat je kunt verwachten na je aanmelding bij Vitaalpunt, vind je hier: Onze werkwijze.


  Aanmelding

  Jouw vraag of klacht. Waarmee kunnen we je helpen?

  Heb je een verwijsbrief?
  Nee, nog nietJa, mijn huisarts stuurt de verwijsbrief rechtstreeks aan jullie.Ja, ik upload deze hieronder

  Bij welke zorgverzekeraar ben je verzekerd?

  Persoonsgegevens

  Voornaam

  Achternaam

  Geboortedatum

  manvrouw

  Contactgegevens

  Adres

  Plaats

  Uw email

  Telefoonnummer

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Hoe heeft u Vitaalpunt gevonden, anders dan bovenstaande opties?