Naam:  Prisca van Westerloo
Functie: Office medewerker bij Vitaalpunt Amsterdam

1. Wat doe je bij Vitaalpunt? Wat zijn je werkzaamheden?

Ik ben office medewerker bij Vitaalpunt. Ik zit achter de balie in een “open” wachtruimte en ben het 1aanspreekpunt voor cliënten. De cliënten die binnen komen, krijgen van mij een kopje koffie of thee. Ik houd alle dossiers bij van de cliënten, maak nieuwe afspraken of verzet deze. Ook zorg ik ervoor dat de voorraad van Vitaalpunt op orde is en verzorg ik de lunch voor alle collega’s.

Verder ben ik samen met mijn overige office collega’s verantwoordelijk voor het verwerken van de e-mail aanvragen en het verwerken van de post. We beheren de agenda’s van alle behandelaren en we maken een heldere kamerindeling per dag, zodat alle behandelaren een eigen kamer hebben waar zij hun cliënten kunnen ontvangen.

Wat mij zo aanspreekt bij Vitaalpunt, de reden waarom ik hier ging solliciteren, is de filosofie van Vitaalpunt: Praten & Bewegen. Om cliënten te helpen zich weer prettig te voelen in hun lichaam en geest. Alle behandelaren, maar ook alle ondersteunde collega’s dragen ieder hun steentje bij. Je werkt als team, en dat is voor iedereen heel prettig.

2. Waarmee verdiende je je eerste geld?

Mijn allereerste baantje was een “oppas baantje” daar verdiende ik geld mee, ik was toen 13 jaar denk ik. Daarna ben ik bij A.H. gaan werken.

3. Wat maakt jouw manier van werken bijzonder?

Ik denk mijn persoonlijke betrokkenheid bij de cliënten en ook bij mijn collega’s. Ik ben altijd geïnteresseerd en doe mijn best om cliënten en collega’s te ondersteunen waar ik kan.

Ik merk dat onze cliënten het prettig vinden dat ik al vrij snel weet hoe zij heten en ook vaak weet wat zij het liefst willen drinken. Koffie/thee/cappuccino 😉

4. Hoe kom je echt tot rust?

Ik vind het heerlijk om gewoon op de bank te hangen ’s avonds en een beetje films en series te kijken.

Ik nomineer voor de volgende ‘Vier vragen aan….’ :

Ik nomineer Esther Verweijen omdat ik haar zo toegewijd vind in alles waar zij mee bezig is en over praat, zowel over werk als privé.

 

Ontdek hier wie er nog meer werkzaam zijn bij Vitaalpunt?  Naar alle specialisten.

Heeft u vragen over wat Vitaalpunt voor u kan betekenen?