Vitaalpunt is een behandelcentrum voor geestelijke gezondheidszorg met vestigingen in Amsterdam. De behandelingen van Vitaalpunt vallen onder de specialistische GGZ of de Basis GGZ. Wij geloven in multidisciplinaire zorg en brengen letterlijk en figuurlijk beweging in de behandeling van uw klachten. We maken gebruik van een persoonlijke benadering samen met uw inzet. Hier vind u een overzicht van de klachten waarvoor u bij ons terecht kan. Onze diverse behandelingen vind je hier. Onze wachttijden zijn zeer kort.

Lichaam én geest

Elke klacht heeft een lichamelijke en psychische kant. Daarom behandelen we lichaam én geest altijd samen. We begeleiden alle aandoeningen op een persoonlijke en betrokken wijze samen met uw inzet.

Zelfredzaamheid en langdurige gedragsverandering

Het doel van de behandeling is te komen tot een zichtbare en tastbare verandering. Dit bestaat uit het verminderen van klachten, maar kan ook bestaan uit het oppakken van activiteiten, het hervatten van werk of het verhogen van de kwaliteit van leven.  De behandeling is gericht op het vergroten van uw ‘zelfredzaamheid’ en langdurige ‘gedragsverandering’. Het oppakken van activiteiten en maatschappelijke participatie staan bij ons hoog in het vaandel. In alle zorgprogramma’s komen deze onderwerpen dan ook terug.

Hecht team

We zijn een hecht en dynamisch team van deskundigen gericht op complexe problematiek. We werken hierbij volgens de huidige stand van de wetenschap en sluiten aan bij de meest recente behandelrichtlijnen.

Vitaalpunt is geaccrediteerd door HKZ en aangesloten bij het NOLK.

Ga direct naar:

Direct een Afspraak

Heeft u vragen over onze behandelingen, staat uw klacht niet op onze website of wilt u direct een afspraak maken voor een intakegesprek. Dat is eenvoudig en veilig. Klik hier om online een afspraak te maken. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 088-8720700 (maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) of mailen naar: info@vitaalpunt.nl.