Grandioze opbrengst benefietavond KiKa

 In Evenementen, Nieuws

Na een aantal zeer drukke weken van voorbereiding, waarin de spanning over het aantal bezoekers opliep, was het op dinsdag 21 april 2015 dan eindelijk zover, de Vitaalpunt Run Kika Run Benefietavond.

Wim Hof gaf het ijskoude startsein met de recordpoging IJSBADZITTEN van Wim ‘Iceman’ Hof, waarna het Theater Amsterdam volstroomde met enthousiaste mensen.
Onze VIP-gasten startten de avond met een voortreffelijk 3-gangendiner, waarna zij tezamen met de andere bijna 500 donateurs een gevarieerd programma voorgeschoteld kregen.

Gastheer Bram Bakker leidde ons door de avond. Deze werd mooi ingezet met een inspirerende presentatie door William Cortvriendt, gevolgd door een werkelijk briljante Marjolein van Kooten met een hilarische en, aan de reacties in de zaal te horen, zeer herkenbaar stuk over Mindfulness…
Na de pauze, waarin de boeken van Uitgeverij Lucht grif van de hand gingen, was het tijd voor prof. Dr. Erik Scherder. Met zijn energieke en aanstekelijke vertelwijze gaf hij ons een kijkje in ons brein en waarom het zo belangrijk is dat we gedurende de dag blijven bewegen.
Het programma werd afgesloten met de boekpresentatie “Koud Kunstje” door Koen de Jong, waarna Wim Hof op geheel eigen wijze zijn ervaringen met ons deelde.

Na afloop werd er onder het genot van een hapje en drankje in de foyer nog lang nagepraat en verkocht Lucht de laatste exemplaren van de boeken.

We danken alle sprekers, sponsors, donateurs, lopers en vrijwilligers voor hun belangeloze inzet en speciale dank aan Marjo van Lijssel van Uitgeverij Lucht, Bram Bakker en Brenda Sonderman van Vitaalpunt.
Zonder hun grandioze inzet was dit evenement niet tot zo’n succes geworden!

Want een succes is het geworden….

Met trots kunnen we melden dat we met de RunKiKaRun benefietavond het geweldige bedrag hebben opgehaald van: € 22.297,-

De KiKa-runners gaan verder met de voorbereidingen om op 1 november in New York gezond en wel de finishlijn te halen. En we blijven uiteraard doorgaan met sponsoracties, want er blijft nog veel geld nodig om de genezingskans van kinderen te vergroten.
Daarom nog een keer: www.runforkikamarathon.nl/vitaalpunt

Recente Blog berichten

Schrijf een reactie