Vitaalpunt Amsterdam
Entrada 706, Gebouw Valencia
1114 AA Amsterdam
Tel: 088-8720700
Fax: 088-8720777

Routebeschrijving
Onze locatie is gemakkelijk te bereiken. Het ligt direct aan de A10 (afslag s111), en is met openbaar vervoer te bereiken met metrolijn 53 of 54 (Station Van der Madeweg) vanaf Amsterdam Centraal Station. Vanaf station Van der Madeweg is het slechts 2-5 minuten lopen.

Let op! Door werkzaamheden aan de afslag s111 is Vitaalpunt van 7 mei t/m 13 augustus op een andere wijze te bereiken dan gebruikelijk. Vind hier: uitleg en aangepaste routebeschrijving.

Extra bericht betreffende wegwerkzaamheden vanaf 2 juli!
Vanaf 2 juli is de gebruikelijke toegangsweg naar ons bedrijventerrein óók afgesloten. Vitaalpunt is tussen 2 juli en 3 augustus bereikbaar via een tijdelijke onstluitingsweg aan de zuidzijde van de Van der Madeweg. Zie hieronder de route vanaf afslag S112

Parkeren
Als je ons bedrijven terrein opkomt met de auto, neem dan de tweede rechts. Dan ben je bij de slagboom (zie afbeelding hieronder). Nadat we voor je open hebben gedaan, rijd dan rechtdoor en neem de grote bocht naar links. Als je vervolgens doorrijdt tot het einde, dan vind je de ingang van het Valencia gebouw, waarin Vitaalpunt zich bevindt. Als je met je gezicht voor het gebouw staat, bevinden de parkeerplaatsen zich aan je rechterhand.

Vitaalpunt-plattegrond-bedrijventerrein