Behandelingen op maat

Een behandeling bij Vitaalpunt wordt afgestemd op jouw unieke situatie, hulpvraag en klachten. De intensiteit en duur van de behandeling kunnen variëren. Hier vind je meer informatie over onze werkwijze en hoe Vitaalpunt je kan helpen.

Elke klacht heeft een lichamelijke en psychische kant. Daarom behandelen we lichaam én geest altijd samen. Het doel van de behandeling is te komen tot een zichtbare en tastbare verandering. Dit bestaat uit het verminderen van klachten, maar kan ook bestaan uit het oppakken van activiteiten, het hervatten van werk of het verhogen van de kwaliteit van leven.  De behandeling is gericht op het vergroten van je ‘zelfredzaamheid’ en langdurige ‘gedragsverandering’.

Praten én Bewegen

Er zijn diverse soorten behandelingen. Hieronder volgt een overzicht van diverse behandelingen die wij geven. Een behandeling bestaat ook regelmatig uit het aanzetten tot beweging of ontspanning. Deze fysieke modules die eventueel onderdeel uitmaken van je behandeling, vind je hier.

Onze Behandelingen

Neem contact met ons op

U kunt hier uw gegevens achterlaten. Vermeld ook uw telefoonnummer als u gebeld wilt worden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vitaalpunt